Vincent Dauvissat
Vincent Dauvissat החל לעבוד עם אביו כבר בשנת 1976 וכעבור מספר שנים לקח תחת אחריותו את כל עבודות הכרם והיקב.
תחת ידיו יוצאים יינות שבלי מהנשגבים שבנמצא. למעשה, קיימת הסכמה עולמית רחבה שבראש פירמידת יינות שבלי, לצידם של יינות דוֹבִיסָה, עומדים רק יינותיהם של שכניו ועמיתיו, משפחת Raveneau.
היקב דוגל בעבודת כרם מוקפדת ומאומצת ובשיטות טבעיות המשפרות את חוסן הגפנים משנה לשנה, כך שהפרי המתקבל בריא, מרוכז ומביא לידי ביטוי בצורה מדוייקת את הטרואר.
גם הבציר, בניגוד לרוב המוחלט של יקבי שבלי, הינו ידני במאת האחוזים. בעוד יתר היקבים בוצרים מכנית על מנת לנסות ולהקדים את מזג האוויר החורפי המגיע בהתראה קצרה, דוביסה דבק בבציר ידני קפדני וסלקטיבי ה"שולח" את הענבים ליקב שלמים וממוינים מענבים נגועים בריקבונות או שאינם בשלים.
Extremely rare and sought after, this emblematic Domaine from Chablis, produces, from its remarkable terroirs, unique wines full of purity, honesty and authenticity.
ביקב, הפרי נסחט באשכולות שלמים, רוב התירוש תוסס במיכלי נירוסטה וחלקו הקטן בחביות עץ, כשיישון היין מתבצע ברובו המוחלט בחביות ישנות, חלקן בנות עשרות שנים.
התוצאות עוצרות נשימה. אלו הם יינות משיים, הנוחתים במרקם מלטף ועגול על הלשון, אך במקביל הם בעלי חומציות אדירה, עוצמה ועושר מינרלי. הטרואר בא לידי ביטוי במלוא הדרו ופוטנציאל היישון מעולה. שבלי כמו ששבלי צריך להיות!