Antoine Jobard
פרנסואה ז'ובאר, אביו של אנטואן, עשה יין במשך חמישים שנה, בעיקר ממרסו. הוא הוציא תחת ידיו יינות עמוקים, רציניים, מרוכזים ומלאי חומציות.
בשנת 2007, כשאנטואן בנו לקח את המושכות אחרי שנות עבודה לצד אביו, הוא החל, אט אט, לבצע שינויים ולהתאימם הן לסגנונו האישי והן לשינויי האקלים.
כרמי המשפחה, שעובדו אורגנית מאז ומעולם ע"י ז'ובאר האב, פרוסים על פני כמה כרמי וילאז' ופרמייה קרו, כולל אחיזה משמעותית בכרם Meursault 1er cru Genevrières, כשבשנת 2019 אנטואן מרחיבם למחוזות חדשים למשפחה ורוכש כרמים "אדומים" בקוט דה בון.
This tiny family Domaine's vineyards are located in the the most famous terroirs of Meursault, and its wines have become highly sought-after.
היינות הלבנים של אנטואן ז'ובאר התברגו זה מכבר ברשימת גדולי היינות של מרסו והם זוכים לתהילה וביקוש גדולים. עושרם וריכוזם, לצד החומציות הבועטת שבהם, הופכים את חווית השתייה מהם לחוויה שלמה, הרמונית ומסעירה.
אלו הם יינות שאת טעם המפגש איתם קשה למחות מהזיכרון, אך מפאת הכמויות המזעריות המופקות מהם, מפגשים שכאלו הפכו להיות נדירים ביותר.
היינות האדומים הינם בעלי סגנון הדוניסטי, פירותי, נגיש, והם מביאים איתם את כל הקסם והעידון של בורגון.